Visual

Omroep West verrast collega’s De Witte Vogel

De Witte Vogel werd op 21 december bijzonder en muzikaal verrast. Francis van Broekhuizen en Gregor Bak kwamen langs om opnames te maken voor het programma ‘Een liedje voor jou’. Dit keer verraste Omroep West de collega’s van De Witte Vogel.

Collega’s in het zonnetje

Cindy Velthuijs en Mariska van Geffen gaven hun collega’s op voor dit programma om ze in het zonnetje te zetten. Wat een lief gebaar!

Aan de collega’s van De Witte Vogel, enkele leerlingen en het zonnetje dat om de hoek kwam kijken, is te zien dat de ochtend geslaagd was. De uitzending via Omroep West zal plaatsvinden op 5 of 12 januari 2022. Op de foto’s alvast een kleine impressie van deze ochtend.

Hartverwarmend

In het Omroep West-programma ‘Een liedje voor jou’ verrassen Francis van Broekhuizen en Gregor Bak mensen met een optreden. Het muzikale tweetal merkt zeker in deze tijd dat mensen verlangen naar gezelligheid, leukigheid en een opsteker. Zodra de bus en de microfoon uit het busje komen, kijken mensen blij en enthousiast. De pianist en operazanger gaven een professioneel optreden, welverdiend voor de hardwerkende collega’s. Zeker in deze tijd is het programma een hartverwarmer. Met dank aan collega’s als Cindy en Mariska!