Visual

Sinterklaas op De Witte Vogel

Grote schoenen, kleine schoenen en geprinte schoenen. Wat stonden er veel schoenen bij de open haard! Vorige week mochten de leerlingen van vso5 hun schoen zetten. Ze hebben hiervoor allemaal een schoen geknutseld.

Ze schilderden de schoenen in leuke kleuren. Daarna zetten ze deze onder muzikale begeleiding bij de open haard. Klaar om gevuld te worden! De volgende dag hebben de leerlingen de schoenen weer opgehaald. Dank u Sinterklaasje voor de lekkere kruidnoten en het mooie gedicht!

Uitgeprinte schoen
Ook het personeel mocht zijn schoentje zetten. Er waren gewone schoenen, mooie geknutselde schoenen en uitgeprinte schoenen. Sint besloot zijn lol-piet op pad te sturen. Iedereen met een (geknutselde) schoen kreeg een cadeautje. Iedereen met een uitgeprinte schoen kreeg een uitgeprint cadeautje.

Op bezoek bij Sinterklaas
De leerlingen van so paars en so roze mochten op visite komen bij Sinterklaas en Dieuwertje Blok in het Theater aan het Spui. Ze stelden allerlei verassende vragen aan Sinterklaas. De leerlingen zongen liedjes en speelden spelletjes. Wat een feest!