Visual

Het bos in!

Leerlingen van De Witte Vogel zijn de afgelopen tijd lekker bezig geweest. Zo maakten ze een wandeling in het bos, deden ze de schoonmaak en bakten ze koekjes.

Boswandeling

Samen met medewerkers van het beweegloket van de gemeente Den Haag gingen de leerlingen van vso 2 eropuit. Door de extra handen konden zes leerlingen op pad in het thema ‘Herfst in het bos. Kom mee, ga los.’ Een gezellige en leerzame dag, zowel voor de leerlingen als voor de medewerkers van de gemeente Den Haag.

Koekjes bakken

Ook in vso 4 zaten de leerlingen niet stil. Van werken via de spraakcomputer en glas in de glasbak gooien, tot lekker bewegen bij de fysio ondersteuning. Verder maakten de leerlingen de tafels op de tweede verdieping schoon. Na al het harde werken sloten we de week af door lekker te ontspannen en koekjes te bakken. Deeg maken, uitrollen en de vormpjes eruit steken, de leerlingen kunnen het allemaal zelf! De koekjes waren erg lekker!

Actie-reactie speelgoed

De fysiotherapeuten van De Witte Vogel zijn de laatste tijd bezig met actie-reactie speelgoed. Dit speelgoed motiveert leerlingen om in beweging te komen. Bijvoorbeeld een bal die wegrolt als je hem probeert te pakken. Dit daagt leerlingen uit om in beweging te komen en de bal alsnog te grijpen. Aangezien bewegen voor de leerlingen van De Witte Vogel soms een uitdaging is, proberen we hen zoveel mogelijk te stimuleren om actief te zijn. Zo ook met dit soort speelgoed. Hieronder ziet u onze leerlingen bezig met het actie-reactie speelgoed.