Visual

Winter op De Witte Vogel

De winter is begonnen! Dat is buiten goed te zien. Er ligt af en toe een laagje sneeuw en er ligt ijs op de sloot. De activiteiten op De Witte Vogel stonden dan ook in het teken van deze koude periode.

Wintermode

Zo ervaarden de leerlingen van VSO5 het verschil tussen warm en koud. Tijdens een leuke activiteit in de klas probeerden ze verschillende sjaals en mutsen. Met enthousiasme verkenden de leerlingen diverse stijlen en kleuren. Ze leerden dat het belangrijk is om je goed te kleden als het buiten koud is.

Sneeuwvrij

Veel van de leerlingen van De Witte Vogel komen naar school met een taxibusje. Het is daarom belangrijk dat de busjes goed bij de school kunnen komen. Dat was nu even lastig, want er lag een laagje sneeuw op het bussenplein! Met goede hulp van een aantal leerlingen kregen we het plein gelukkig snel schoon. Wat een toppers! Fijn dat onze leerlingen graag meehelpen.

Sneeuwpret

Afgezien van dit kleine probleempje, zorgde de sneeuw vooral voor veel plezier. De leerlingen gingen naar buiten om te spelen in de sneeuw. Ze bekogelden elkaar met sneeuwballen en maakten een mooie sneeuwpop. Warm aangekleed natuurlijk!