Visual

Praktische informatie

Bij ons is ouderbetrokkenheid een speerpunt, in het kader van ‘Samen beter, beter samen!’ We organiseren op verschillende manieren oudercontact. Er zijn ouderbijeenkomsten, nieuwsbrieven en contactmomenten door het jaar heen. Ook vindt u informatie op deze website.

Communicatie essentieel

Zeker voor de kinderen die zelf moeite hebben met communiceren, zijn communicatie en samenwerking tussen ouders en school belangrijk om er zeker van te zijn dat de leerling het goed maakt.

Contact per telefoon of e-mail

Als een lid van het groepsteam overleg met de ouders/verzorgers noodzakelijk vindt, neemt hij contact met u op. Uiteraard is deze mogelijkheid er ook voor u als ouder. Als er iets aan de hand is vragen wij u niet te aarzelen, maar gelijk te bellen of een afspraak met ons te maken.

Bereikbaarheid

Het secretariaat is elke schooldag van 08.15 uur tot 16.30 uur (op woensdag tot 15.00 uur) telefonisch bereikbaar, tel 070 388 88 50. De groepsleiding, behandelaars en ondersteunend personeel zijn vóór 08.30 uur en ná 14.30 uur te bereiken. U kunt boodschappen voor hen ook telefonisch doorgeven via de receptie. Indien gewenst bellen zij terug. U kunt ook een mail sturen naar de groepsleiding of de behandelaars.